• Voedingssupplementen zijn géén vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

  • De door ons verstrekte informatie over (het gebruik van) supplementen is bedoeld voor geïnteresseerden en personen die supplementen als zelfmedicatie of aanvulling op de voeding gebruiken of overwegen te gaan gebruiken. Een ieder heeft hierin de vrije keuze. Het is ook ieders eigen verantwoordelijkheid.

  • We adviseren om te allen tijde het advies van je dokter, behandelend arts of specialist op te volgen. Mycell-vitamins.nl doet geen medische uitspraken om ziektes, kwalen of gebreken te behandelen, diagnosticeren, genezen of voorkomen.

  • Al onze producten worden als supplement verkocht. Voor meer informatie over supplementen en het gebruik hiervan, raden we aan het internet te raadplegen of contact op te nemen met de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA).

  • Lees altijd aandachtig de informatie en het gebruiksadvies op de verpakking van een product. De aanbevolen doseringen niet overschrijden.

  • Bewaar producten droog, koel en buiten bereik van kinderen.

  • Eventuele gezondheidsclaims, met betrekking tot onze natuurlijke supplementen, op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn goedgekeurd door de EFSA, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA of zijn onderbouwd met wetenschappelijk bewijs of onderzoek. Geen enkele tekst of uitspraak op onze website dient te worden opgevat als claim dat onze producten bedoeld zijn om te gebruiken bij behandeling of het voorkomen van enige ziekte of aandoening.

    Raadpleeg bij ziekte, klachten of aandoeningen altijd je dokter of behandelend arts. Wij adviseren slechts op het gebied van (aanvulling op) voeding en supplementen.

  • Mycell-vitamins.nl en de auteurs zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade, gebreken, ongemak of nadelige gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit onze adviezen of eventuele onvolledigheden/onjuistheden door onvoldoende opvolging of onzorgvuldig naleven van de gebruiksadviezen van onze producten.

  • Onze webshop kan links bevatten naar andere websites of webshops. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de huidige of toekomstige inhoud van die websites of webshops, noch voor de inhoud van externe websites die een link hebben naar de webshop van mycell-vitamins.nl

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Dit e-mailadres is geregistreerd