"De werking van conventionele supplementen, zoals pillen en capsules wordt beperkt door te lage lichaamsabsorptie na orale inname."

MyCell Enhanced Technology®
lost dit probleem op.

"De werking van conventionele supplementen, zoals pillen en capsules wordt beperkt door te lage lichaamsabsorptie na orale inname."

MyCell Enhanced Technology®
lost dit probleem op.

MyCell Enhanced Technology®

  • Maximale lichaamsopname van moeilijk opneembare stoffen en vitamines
  • Volledig water-oplosbaar, 100% natuurlijk lichaams-eigen proces
  • Klinisch bewezen, prijswinnende en bekroonde technologie
  • Werkt tot 20 x beter en sneller dan conventionele supplementen

Wat is MyCell Enhanced Technology® en hoe werkt het?

Het menselijk lichaam bestaat voor zo'n 65-70% uit water. Het is dus geen verrassing dat we problemen hebben met het opnemen van in vet oplosbare orale verbindingen. De meeste mensen zijn zich hier echter niet van bewust en gaan er vanuit dat ze profiteren van alle voedingsstoffen die op de verpakking van voedsel en supplementen staan vermeld.

Je lichaam maakt van nature micellen aan om natuurlijke stoffen en verbindingen die moeilijk kunnen worden opgenomen in hun oorspronkelijke vorm toch enigszins te kunnen absorberen. Dit proces verloopt echter erg traag en onvolledig en kost het lichaam daarnaast veel energie. Helaas gaan hierbij veel waardevolle, werkzame stoffen verloren.

Enkele moeilijk in water oplosbare stoffen waarvan de gemiddelde lichaamsopname is onderzocht en getest:

Kurkuma

kurkuma

Bijna 0

Co-enzym Q10

co-enzym Q10

2,2%

Vitamine E

vitamine E

10-30%

Vitamine B12

vitamine B12

30-40%

Wat is het verschil met conventionele supplementen?

(zoals capsules, pillen en poeders)

Volgens wetenschappers zullen 'ouderwetse' supplementen, zoals poeders, capsules, gels en pillen vanwege de lage effectiviteit steeds vaker plaatsmaken voor moderne, water-oplosbare supplementen met een aanzienlijk hogere effectiviteit. De technologie waarmee werkzame stoffen water-oplosbaar worden gemaakt wordt al tientallen jaren met succes toegepast in de farmaceutische industrie om geneesmiddelen die niet oplosbaar zijn in water of een lage effectiviteit hebben te verbeteren.

 'Ouderwetse' supplementenGemicelliseerde supplementen
Lichaamsopname5-20 %> 90 %
Inname / gemakOngemakkelijk / snel vergetenDruppelen in je drankje
SmaakVaak bitter / OverheersendNeutraal in je drankje
EffectiviteitLaagExtreem hoog
VerspillingHoogNauwelijks
KwaliteitWisselendHoog en zuiver

In het schema kun je zien wat de exacte verschillen zijn tussen conventionele, 'ouderwetse' supplementen en moderne, gemicelliseerde supplementen.

Hoe neem je MyCell Enhanced® supplementen in?

Je kunt alle verschillende MyCell Enhanced® supplementen door elkaar en gemengd gebruiken!

Zet een flesje of glas met je favoriete drankje gereed.

Druppel de gewenste dosering met de pipet in je drankje.

De werkzame stof mengt vanzelf met je drankje.

Jouw 'Daily Drops' zijn nu gereed voor gebruik!

MyCell Enhanced Technology® is in 2018 in Madrid bekroond met een Cphi-award

In 2018 is de MyCell Enhanced Technology® in Madrid bekroond met een Cphi-award. Iets waar we erg trots op zijn! Ieder jaar worden de Cphi-awards uitgereikt als erkenning van innovatie en toewijding van bedrijven en technologieën die de farmaceutische industrie vooruit helpen.

De MyCell Enhanced Technology® is bekroond voor de hoge innovatieve waarde, de effectieve lichaamsopname en de volledig natuurlijke wijze waarop dit gebeurt in het lichaam, zonder de toevoeging van (schadelijke) additieven of polysorbaten. Velen zien de Cphi-awards als 'De Oscars' van de farmaceutische industrie. Een mooie bekroning op ons jarenlange onderzoek en werk!

Stoffen die normaal gesproken niet of nauwelijks mengen met water, hebben we 100% water-oplosbaar weten te maken, zonder toevoeging van onnatuurlijke of schadelijke additieven.

De werkzame stof mengt vanzelf in je glas water en blijft stabiel. Dit betekent dat de werkzame stof vermengd blijft met het water en niet bezinkt of weer scheidt van het water.

Gepatenteerde, unieke technologie

Onze revolutionaire technologie is zó uniek, dat we hebben besloten om de technologie te patenteren. Dit betekent dat we een octrooi hebben op de opnametechnologie, waarbij we gebruikmaken van micellen in water, zonder toevoeging van synthetische stoffen. Het patent geeft ons het exclusieve recht tot de ontwikkeling en verkoop van producten met de MyCell Enhanced Technology® en een ongeëvenaarde lichaamsopname tot wel bijna 100%. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deel 1 en deel 2 van ons patent.

Patent - deel 1Patent - deel 2

Wil je meer weten over micellen?

Lees meer over micellenBekijk alle producten
Section
Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Dit e-mailadres is geregistreerd