Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn MyCell-Vitamins. Onderdeel van Uni Swiss Pharma en officieel reseller van de revolutionaire water-oplosbare producten van Uni Swiss Pharma. Uniek in werking en uniek op de markt!

Bekijk producten

Aangenaam kennis te maken!

Wij zijn MyCell-Vitamins. Onderdeel van Uni Swiss en officieel reseller van de revolutionaire water-oplosbare producten van Uni Swiss. Uniek in werking en uniek op de markt!

Mycell Vitamins

De gepatenteerde en 'award-winning' MyCell Enhanced Technology® waarmee onze producten worden geproduceerd, zorgt voor een ongekend hoge lichaamsopname van werkzame stoffen. Tot wel 99%! Bij conventionele supplementen, zoals pillen, poeders en capsules is dit gemiddeld maar 7 à 8%. De buitengewoon effectieve vitamines en supplementen van Uni Swiss werken tot 20 x beter en sneller dan je gewend bent! De 100% wateroplosbare producten zijn daarnaast zeer gemakkelijk en prettig in gebruik. Gewoon een paar druppels in een glas water of vruchtensap druppelen. Verschillende producten kunnen zelfs door elkaar gemengd gebruikt worden.

Bestellingen worden verzonden vanuit onze locatie in Breda (Noord-Brabant). Al onze 100% natuurlijk gemicelliseerde producten worden ontwikkeld en getest in ons laboratorium in Zwitserland (Appenzell) en voorzien van een analyse certificaat. Daarnaast worden de producten onderworpen aan een micro-biologische test door een extern laboratorium om zo de veiligheid te waarborgen.

Lees meer over MyCell Enhanced Technology® 
aangesloten bij branchevereniging NPN

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging NPN.

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Dit e-mailadres is geregistreerd