MyCell Enhanced Technology®


Uni Swiss heeft een nieuwe technologie ontwikkeld, gebaseerd op hetzelfde moleculaire inkapselingsproces dat ons lichaam gebruikt om in vet oplosbare moleculen te absorberen/op te nemen. Dit proces heet micellisatie. Een soortgelijk proces wordt al tientallen jaren met succes toegepast in de farmaceutische industrie om geneesmiddelen die niet oplosbaar zijn in water of een lage biologische beschikbaarheid hebben te verbeteren. Dit proces wordt de MyCell Enhanced Technology® genoemd. Alle MyCell Enhanced® producten zijn gemakkelijk in een glas water of vruchtensap te druppelen en worden tot bijna 100% opgenomen door het lichaam.


De gepatenteerde (1)(2) MyCell Enhanced Technology® bootst het lichaamseigen inkapselingsproces na, maar dan buiten het lichaam (in het product zelf). In 2018 won deze technologie in Madrid de ‘CPhi Pharmacy Award’ voor de hoge innovatieve waarde van dit proces. Velen beschouwen deze prijs als de ‘Oscar’ van de farmaceutische industrie. MyCell Enhanced Technology® is een unieke, bekroonde en gepatenteerde technologie voor de productie van supplementen met optimale biologische beschikbaarheid.

MyCell Enhanced Technology® supplementen zijn 5 tot 20 keer beter en sneller opneembaar door het lichaam dan reguliere supplementen op de markt.

MyCell Enhanced Technology® maakt het mogelijk om zeer effectieve, 100% natuurlijk gemicelliseerde supplementen te ontwikkelen die in sommige gevallen conventionele farmaceutische producten evenaren of zelfs overtreffen! MyCell Enhanced Technology® is ontwikkeld in ons laboratorium in Zwitserland. De bijzondere technologie biedt de hoogste biologische beschikbaarheid voor natuurlijke verbindingen die vaak moeilijk of nauwelijks opneembaar zijn in hun oorspronkelijke vorm. De biologische beschikbaarheid en effectiviteit van onze supplementen zijn veel hoger dan wat mogelijk is zonder toepassing van deze unieke technologie.


Lees meer over micellen

Alle producten bekijken

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Dit e-mailadres is geregistreerd