Aangenaam kennismaken! Wij zijn MyCell-Vitamins. Onderdeel van Uni Swiss en officieel reseller van de revolutionaire producten van Uni Swiss.

Uniek in werking en uniek op de markt!

MyCell Vitamins

De gepatenteerde en 'award-winning' MyCell Enhanced Technology® in de producten van Uni Swiss zorgt voor een ongekend hoge lichaamsopname tot wel 99%. Bij conventionele/reguliere supplementen is dit gemiddeld maar 7 à 8%. 

De buitengewoon effectieve vitamines en supplementen van Uni Swiss werken tot 20x beter en sneller dan je gewend bent! De 100% wateroplosbare supplementen zijn daarnaast zeer gemakkelijk en prettig in gebruik. Gewoon een paar druppels in een glas water of vruchtensap druppelen.

Bestellingen worden verzonden vanuit onze locatie in Breda (Noord-Brabant). Al onze 100% natuurlijk gemicelliseerde producten worden ontwikkeld en getest in ons laboratorium in Zwitserland en voorzien van een analyse certificaat. Daarnaast worden de producten onderworpen aan een micro-biologische test door een extern laboratorium om zo de veiligheid te waarborgen.

Lees meer over de MyCell Enhanced Technology®

 

Je bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief
Dit e-mailadres is geregistreerd